Reparation & installation

Grundstødning

Ved grundstødning – så kontakt os. Vi reparerer alle glasfiberskader, og hjælper med gennemgang og oversigt over skadernes omfang. Vi kan også hjælpe med rapport og skadesoversigt til forsikringsselskabet.

Strandby havn har travelift med kapacitet op til 100 tons eller 85 fod.

Installation af thruster

Skal du have installeret agter eller bowthruster, så har vi løsningen til dig. Vi hjælper også hvis din thruster skal repareres eller skiftes.

Oliefyr

Kunne du tænke dig at sidde lunt og godt på en kold forårs aften og nyde båd livet med lidt ekstra luksus. Få installeret dit oliefyr af os. Vi installerer i alle typer både, og alle typer fyr. Webasto eller Eberspächer varmluftsfyr/vandbåret varme – Kabola til yachts, som integreres med din dometic aircondition. Vi udfører også både reparationer og service på dit eksisterende fyr.

Toilet

En ting der kan ødelægge den perfekte sejltur med familien, er et toiletsystem som ikke fungerer – men er uheldet ude, kan vi løse problemet. Eller endnu bedre – vær i god tid og få tjekket/udskiftet dine slanger og pakninger på dit toiletsystem inden sæsonen starter. Jabsco, Dometic

Watermaker

Skal du på langfart, kan du sikre drikkevandet ved at få installeret en watermaker. For turen mellem kontinenter, eller hvis du bare elsker at ligge for svaj, er watermakeren en vigtig del af udrustningen. Vi har stor erfaring med sea recocvery og Katadyn. Kontakt os gerne for yderligere information.

Instrumenter

Skal båden have en opgradering med nye instrumenter, hele sættet eller enkelte dele. Vi kan hjælpe med at få installeret og få nyt og gammelt til at spille sammen. Vil du på længere tur eller bare nyde turen ekstra – så installerer vi din nye autopilot og får den integreret med din kortplotter.